חורף חם – מרק פטריות

רכיבים:

1 בצל

5 שיני שום

קילו וחצי תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות

1 סלסלת פטריות שמפניון טריות קלופות וחתוכות לרבעים

3-4 פטריות פורטבלו בשרניות וגדולות, קלופות וחתוכות לקוביות עבות

3-4 פטריות פורצ'יני מיובשות

1 פחית חלב קוקוס ליטר מים

פלפל מלח, אגוז מוסקט.

אופן ההכנה:

מטגנים בצל גדול להזהבה, מוסיפים 3 שיני שום גדולות ומטגנים מעט.

חולטים את פטריות הפורצ'יני במים רותחים ל5 דק' , מסננים וסוחטים, קוצצים דק מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן לצריבה קלה.

מוסיפים את שאר הפטריות ומטגנים עוד כ 5 דק' עד שהנוזלים מתאדים והפטריות השחימו מעט.

מוסיפים תפו"א ,חלב קוקוס ומים ומבשלים על אש בינונית עד לריכוך תפו"א.

מתבלים , טועמים ומתקנים תיבול.

מגישים חם חם……

בתיאבון

Pin It