אודות טעם הבריאה

IMG_20130709_123855טעם הבריאה  נולד מהרצון להגיש אוכל ייחודי שבא מהלב והנשמה שלי  ומהצורך של המבקרים בנגב לטעום את המקום והחלוציות.

כל הארוחות בטעם הבריאה מתבססות על תוצרת מקומית החל מקמח מלא, גבינות צאן ייחודיות, שמן זית, דבש ויין ועד עשבי תיבול ירקות ופירות הגדלים באקלים מיוחד ומכאן הטעם הייחודי.

 התפריטים נבנים בהתאמה אישית  תוך הקפדה על איכות גבוהה של הגשה וטריות.

נסיון

מעולם לא למדתי להיות שפית אבל אני נושמת וחיה את  המטבח מגיל חמש. מה שניכר בסגנון הבישול והאפייה שלי הוא האינטואיציה. אני אוהבת למצוא מתכונים, לשנות ולהתאים אותם לסגנון ולאמירה האישית שלי. אני מתמוגגת ממשחק עם חומרים והוספה של טאץ' אישי. מעין פלרטוט עם מתכונאות.

תיירות – אירחתי עשרות קבוצות וזוגות תיירים בנגב מרוצים מעונג ומטעמים טובים.

טיפולים – מעל 10 שנים מטפלת רב תחומית  – עיסוי רפואי בשילוב טכניקות טיפול מהמזרח,עיסוי תינוקות ועיסוי נשים הרות.

במשך השנים, התבוננתי על הקשר בין התזונה לנפש – דרך עצמי ודרך המטופלים שלי

ומשם צמחתי לעיסוק בתזונה בריאה ואירוח מהנשמה.

Pin It